Διακρίσεις2010

Έκθεση "Θράκη 2010"


Με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας το Ι.Π.Ε.Τ./Ε.Κ. "Αθηνά" συμμετείχε στη 19η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση "Θράκη 2010" που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή μεταξύ 27 και 30 Μαΐου 2010. Κατά την Έκθεση "Θράκη 2010" το Ινστιτούτο απέσπασε το Βραβείο "Καλύτερης συμμετοχής & οργάνωσης εκθεσιακού περιπτέρου" για την ολοκληρωμένη λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση του περιπτέρου του.

* * *
2007

Αναμνηστικό Δ' Σώματος Στρατού

Σε ένδειξη τιμής το Δ.Σ. του Δ' Σώματος Στρατού απένειμε τον Μάιο του 2007 στο Ι.Π.Ε.Τ./Ε.Κ. «Αθηνά» αναμνηστικό για την ενημέρωση του Σώματος σχετικά με τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι φυσικές επιστήμες και οι νέες τεχνολογίες στον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση.

* * *

Βραβείο Αριστείας έργων ψηφιακού πολιτισμού

Βραβείο Αριστείας έργων ψηφιακού πολιτισμού απονεμήθηκε στο Ι.Π.Ε.Τ./ Ε.Κ. "Αθηνά" για τη συμμετοχή του στην πρόσκληση 172 (Μέτρο 13) του ΕΠ ΚτΠ Γ'ΚΠΣ 2000-2006 για το έργο με τίτλο "DIGITECH-IIΙ: Μελέτη Τεχνολογιών Ψηφιοποίησης σε Τρεις Διαστάσεις" που εκπόνησε το Ινστιτούτο με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Δρ Παυλίδη Γεώργιο, Κύριο Ερευνητή του Ι.Π.Ε.Τ./Ε.Κ. "Αθηνά".

* * *

Αναζήτηση

Διακρίσεις

Επισκεφθείτε